Escoles Bressols Municipals. Preinscripció 2024-2025

Dimecres, 2 de març de 2022 a les 00:00

El proper 8 de maig de 2024 comença el període de preinscripció per les escoles bressol municipals. Les portes obertes seran el 27 d'abril.

L'Escola Bressol és el primer cicle de l'educació infantil, l'etapa educativa dels infants dels 0 als 3 anys. Les escoles bressols municipals ofereixen un entorn molt proper al marc familiar i una relació de col·laboració amb les famílies.

A Santa Perpètua de Mogoda hi ha actualment tres escoles bressols municipals en funcionament:

  • Escola Bressol Municipal Can Folguera. Plaça Federico Garcia Lorca, s/n (93 560 34 06)
  • Escola Bressol Municipal Els Pins. Carrer de la Baronia, 9 (93 574 14 43)
  • Escola Bressol Municipal l'Espiga. Avinguda de Barcelona, 32 (93 544 73 60)

Jornada de portes obertes a les escoles bressols municipals:

Dissabte 27 d'abril de 10 a 13 hores

Del 8 al 21 de maig de 2024: inici de les preinscripcions

La sol·licitud es presenta omplint un formulari en línia al web municipal. Disponible a partir del 8 de maig.

31 de maig de 2024: llista de sol·licituds presentades amb la puntuació provisional

Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, la regidoria d’educació estudia cadascuna de les peticions que han rebut els centres: n'analitzen les dades, els criteris de prioritat que les famílies demanen que es tinguin en compte, i també els documents justificatius. Tot seguit, publiquen la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Si hi ha algun barem que no s’ha puntuat es pot fer una reclamació.

Del 3 al 7 de juny de 2024: presentació de reclamacions

Durant aquest període, si detectes alguna errada o anomalia en el barem assignat, pots presentar una reclamació. La reclamació consisteix en presentar una instància general al·legant l’errada o anomalia.

Entre el 10 i el 13 de juny de 2024: sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts

El nombre de places a cada centre educatiu és limitat. Si el nombre de peticions supera el d'alumnes que l'escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s'obté un número per sorteig a partir del qual s'ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el número de desempat que s'ha assignat a cada sol·licitud.

17 de juny de 2024: llista ordenada amb la puntuació dels infants admesos i, si escau, llista d'espera

Després del sorteig, s'elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places. Per fer aquesta llista, en primer lloc es té en compte l'alumnat amb necessitats educatives específiques; després, la resta d'alumnes, tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys. Aquesta llista es podrà consultar a la pàgina web municipal, a la regidoria d’educació i a les escoles bressols municipals.

Del 17 al 25 de juny de 2024: matriculació

Un cop s'ha publicat la llista final d'alumnes admesos en cada centre, comença el període de matriculació dels preinscrits amb plaça assignada. La matrícula es realitza a l’escola bressol assignada.

Per qualsevol consulta us podeu adreçar a la regidora d’educació en horari de 9 a 14 hores, per correu electrònic: educacio@staperpetua.cat, o telefònicament 93 560 01 03.

Gratuïtat I2 (Infantil 2 anys)

Els infants nascuts el 2022, que faran el curs d'infantil I2, poder assistir gratuïtament a l'escola bressol. Els serveis pels qual es paga un preu públic és l'acollida, el servei de menjador i/o berenar. Per al pagament d'aquests serveis els infants també podran acollir-se a la tarifació social.

Tarificació social

Les famílies d'infants lactants (nascuts el 2024) i d'1 any (nascuts el 2023), podran acollir-se a la tarifació social, és a dir, que el preu de l'acollida, d'escolarització, de dinar i berenar o de dinar tindrà un preu segons els ingressos de la unitat familiar. En breu s'aprovaran els preus públics per al curs proper i es donaran a conèixer.

Darrera actualització: 09.04.2024 | 12:55