L'Ajuntament millorarà les escoles bressol municipals

Dijous, 4 de maig de 2023 a les 12:45

La darrera millora prevista és la renovació del cautxú dels espais exteriors de les escoles bressol municipals. La intenció era tenir aquesta obra feta per a la jornada de portes obertes, però no s'arribarà a temps.

El regidor d’Educació, Pere García, ha destacat “la qualitat dels equipaments que tenim a Santa Perpètua” i ha volgut recordar que “contínuament renovem i condicionem les instal·lacions per un bon funcionament de les activitats diàries dels infants". El manteniment de les escoles bressol municipals ara el duu a terme directament l'Ajuntament i no amb empreses contractades per les concessionàries de cada centre.

Durant aquest estiu a Els Pins es continuarà millorant el pati amb la instal·lació de ràfia per buscar ombres, es plantaran dos arbres i s'actuarà en el sorral. Aquest curs es va resoldre un problema d'humitats que venia provocat per un robatori de coure que no havia detectat l'empresa que havia fet el manteniment amb anterioritat, segons ha manifestat Pere García. A l'escola bressol Can Folguera s'han fet petites actuacions perquè estava en molt bones condicions, segons ha afirmat el regidor d'Educació. L'Espiga ha estat el centre amb més canvis després d'un curs tancada. "Es va pintar i s'ha anat millorant el pati amb jocs nous per fer-lo més acollidor. Ara s'ampliarà el pati de nadons i s'instal·laran nous jocs", ha avançat García. 

Darrera actualització: 04.05.2023 | 13:21