Turisme

Vine a descobrir Santa Perpètua

El municipi de Santa Perpètua situat a la Comarca del Vallès Occidental es conforma d’un llegat patrimonial que destaca per la seva riquesa arquitectònica, arqueològica i artística.

La seva proximitat amb la ciutat de Barcelona, el converteix en un indret fantàstic per gaudir d’un dia de lleure i esbarjo en família tot coneixent el patrimoni cultural i natural del municipi.

Santa Perpètua compta amb un patrimoni arquitectònic rellevant com el conjunt monumental de Santiga, , l’antiga fàbrica tèxtil Vapor Aranyó, la Granja Soldevila, el arquitectònic de Mogoda i el Castell de Can Taió, entre d’altres. Aquests elements patrimonials es troben a l’abast del visitant i ens expliquen el passat del municipi.

La riquesa natural també és un atractiu d’interès, l’Espai Natural de Santiga, el Bosc de Can Oller i Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs són els indrets mes destacables per a caminar o anar bicicleta en un entorn de calma i naturalesa. Entre mig masies disseminades i el jaciment arqueològic del Forn Romà de Camp d’en Ventura de l’Oller que et traslladen novament al passat.

Com a pulmó urbà, el Parc Central és el centre geogràfic d'un dels espais públics més grans de la comarca, unes 80 ha, suposa també un punt d'atracció i referent enllà del territori municipal amb la bassa de reg naturalitzada formant un nou hàbitat.

Darrera actualització: 25.02.2022 | 10:55
Darrera actualització: 25.02.2022 | 10:55