Pla de mandat 2023-2027

Dimecres, 19 de juliol de 2023 a les 00:00

El Pla de mandat 2023-2027 de l’equip de govern format pels grups de Santa Perpètua En Comú (SPEC) i Esquerra Repúblicana de Catalunya (ERC) consta de 104 propostes, agrupades en tres eixos programàtics: Organització i Serveis Generals; Drets de la Ciutadania i Serveis a les Persones; i Territori, Acció Climàtica i Desenvolupament Local, que es corresponen a les tres grans àrees municipals.

El primer eix, Organització i serveis generals, presenta un Ajuntament rigorós, proper, modern, eficient i transparent al servei de la ciutadania i motor de la millora de la ciutat.

El segon eix, Drets de la ciutadania i serveis a les persones, reforçarà la convivència, la seguretat ciutadana, la participació del veïnat, el dret a l’habitatge i els serveis públics on les necessitats de la ciutadania estiguin al centre de l’acció política municipal, especialment de les persones i famílies més vulnerables.

El tercer eix, Territori, acció climàtica i desenvolupament local, aposta per un projecte de ciutat que fa front a l’emergència climàtica en la que vivim, que impulsa la modernització del parc industrial, el comerç de proximitat i les oportunitats de formació i ocupació per a tota la ciutadania.

Les propostes i iniciatives del Pla tenen com a objectiu que “Santa Perpètua segueixi millorant i avançant, guanyant qualitat de vida, prestigi i centralitat en el territori i donant respostes als nous reptes que  tenim plantejats com a ciutat i com a societat”, ha indicat l'alcaldessa, Isabel Garcia.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 12:36