Presentació de l'Alcaldessa

Benvolgudes i benvolguts,

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda vol estar molt present en l’espai de comunicació i participació d’Internet, avui imprescindible en ple segle XXI. Volem utilitzar totes les seves possibilitats per comunicar-nos i obrir una finestra al món per a que se’ns conegui més i millor.

Amb aquest esperit, l'Ajuntament posa a la vostra disposició aquest web on podreu trobar tota la informació sobre Santa Perpètua: la seva història, com és la ciutat i el territori que l’envolta, i les activitats cíviques, culturals, socials i econòmiques que realitzem. Des del web, us oferim una eina còmoda i ràpida per realitzar tràmits i gestions administratives amb l'Ajuntament. Ens podeu trobar, també, a Facebook, Twitter i Youtube.

En aquests moments on es manifesta el distanciament i la desconfiança d’una part de la ciutadania vers les seves institucions, el món d’Internet i les xarxes socials poden esdevenir un bon marc per recuperar confiances i complicitats per a la construcció del present i del futur de Santa Perpètua.

Encara estem patint les conseqüències sanitàries, econòmiques i socials de la pandèmia de la Covid-19. Ha estat mesos molt durs per a tothom, però ho superarem. No podem oblidar que vivim en una situació d’emergència climàtica i que la lluita contra el canvi climàtic és imprescindible per assegurar-nos el futur, perquè no tenim un Planeta B.

Compartint visions, prioritats i projectes de futur, serem capaços de construir una Santa Perpètua millor per a tothom.

Isabel Garcia Ripoll, alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda
alcaldia@staperpetua.cat 

Darrera actualització: 04.04.2022 | 13:29
Darrera actualització: 04.04.2022 | 13:29