Pla local d'Infància i Adolescència (PLIA)

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 00:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua comença a treballar el Pla Local d'Infància i Adolescència (PLIA). Aquest Pla ha d'ajudar a conèixer quina és la situació dels infants i adolescents de la ciutat i a decidir quines accions cal fer perquè Santa Perpètua sigui una "Ciutat Amiga" de la infància i l'adolescència, seguint les pautes d'UNICEF.

Per això ens interessa molt l'opinió de les famílies sobre aspectes relacionats amb l'educació, les activitats extraescolars o la conciliació. La opinió sobre aquests temes servirà per fer una diagnosi de la infància i l’adolescència de Santa Perpètua, és a dir, per detectar a quins aspectes cal donar resposta per garantir els drets de tots els infants i adolescents de la ciutat. Per tal de poder recollir la teva opinió, s’ha preparat una enquesta per a totes les famílies,

Us animem a contestar-la i a aportar les vostres opinions per ajudar-nos a fer una Santa Perpètua amiga dels infants i adolescents. La participació a l’enquesta és voluntària i anònima. Teniu de temps per contestar fins el divendres dia 15 de març, moment en què es tancarà l'aplicatiu.

Darrera actualització: 29.02.2024 | 14:52