L'enquesta del PLIA es pot respondre fins al 15 de març

Dimecres, 6 de març de 2024 a les 09:00

Fins al 15 de març hi ha temps per participar a l’enquesta que la Regidoria d’Infància i Adolescència ha elaborat com a eina de redacció del Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA).

El termini per fer-la s’ha ampliat i les famílies encara poden donar la seva opinió al voltant dels espais de la ciutat, les extraescolars, l’oferta d’oci, cultural o esportiva, entre d’altres. El Pla ha d’ajudar a conèixer quina és la situació de la infància i adolescència de la ciutat i a decidir quines accions cal fer perquè Santa Perpètua sigui una Ciutat Amiga dels infants i adolescents, seguint les pautes d’UNICEF. Les famílies poden emplenar l’enquesta a través d'aquest formulari.

Fins ara, s’han registrat més de 400 enquestes. Des de l'Ajuntament s'anima, especialment a les famílies amb fills adolescents, a participar a l'enquesta, doncs són aquestes les famílies que menys han emplenat l'enquesta. Tanmateix s'anima als homes a fer-la també, ja que, fins ara, el 86% de les enquestes han estat realitzades per dones. 

Darrera actualització: 06.03.2024 | 11:05