Noves parades disponibles al Mercat Municipal

Dijous, 17 de febrer de 2022 a les 00:00

El Mercat Municipal de Santa Perpètua properament obrirà una convocatòria per l’atorgament de quatre parades. L’equipament està cercant gent emprenedora amb ganes d’iniciar una nova aventura empresarial.

  • Peixateria totalment equipada, amb congeladors, bàscules, etc. Disposa de magatzem propi i de cambres frigorífiques d’ús general, a més de punt de llum i aigua a la parada i opció a datàfon.
  • Parada de 16m2, preparada per ser una fruiteria, tot i que podria variar. Disposa d’un magatzem propi i opció a cambra frigorífica general. Aparador, vitrina frigorífica, punt de llum, xarxa d’aigua i possibilitat de datàfon.
  • Parada de 10,4m2. Té magatzem propi i opció a cambres frigorífiques generals. Disposa d’aparador, punt de llum, xarxa d’aigua i opció a datàfon.
  • Parada de 10,4m2. Té magatzem propi i opció a cambres frigorífiques generals. Disposa d’aparador, punt de llum, xarxa d’aigua i opció a datàfon.

Un futur esperançador

El Mercat de Santa Perpètua va obrir les portes el setembre de 1979 i, per tant, ja té una clientela consolidada. A més, l’equipament ha continuat avançant, adaptant-se a les transformacions de l’entorn i de l’època. Per aquest motiu, fa un any es va posar en funcionament un sistema de compra i transport online, del qual també es podrà fer ús en obrir la parada.

El Mercat Municipal està situat al cor del poble, una zona en constant regeneració urbanística. La construcció d’un nou pàrquing públic de 177 places, els edificis de nova construcció, el trasllat d’equipament públics a la zona i el pla de pacificació previst, faran del barri de Centre Vila una zona encara més atractiva pel comerç.

Informa’t

Si estàs interessat/ada o vols més informació truca al 93 544 61 63 o envia un correu a comerc@staperpetua.cat i demana per tots els avantatges d’obrir una parada al Mercat Municipal.

Darrera actualització: 17.02.2022 | 12:57