Noves parades disponibles al Mercat Municipal

Dijous, 17 de febrer de 2022 a les 00:00

El Mercat Municipal de Santa Perpètua properament obrirà una convocatòria per l’atorgament de sis parades. L’equipament està cercant gent emprenedora amb ganes d’iniciar una nova aventura empresarial.

  • Peixateria totalment equipada, amb congeladors, bàscules, etc. Disposa de magatzem propi i de cambres frigorífiques d’ús general, a més de punt de llum i aigua a la parada i opció a datàfon.
  • Parada de 10,27ml, preparada per ser una fruiteria, tot i que podria variar. Disposa d’un magatzem propi i opció a cambra frigorífica general. Aparador, vitrina frigorífica, punt de llum, xarxa d’aigua i possibilitat de datàfon.
  • Parada de 5,20 ml. Té magatzem propi i opció a cambres frigorífiques generals. Disposa d’aparador, punt de llum, xarxa d’aigua i opció a datàfon.
  • Parada de 9,82 ml. Té magatzem propi i opció a cambres frigorífiques generals. Disposa d’aparador, punt de llum, xarxa d’aigua i opció a datàfon.
  • Parada de 7,80 ml. Té magatzem propi i opció a cambres frigorífiques generals. Disposa d'aparador, punt de llum, xarxa d'aigua i opció a datàfon.
  • Parada de 5,20 ml. Té magatzem propi i opció a cambres frigorífiques generals. Disposa d'aparador, punt de llum, xarxa d'aigua i opció a datàfon.

Un futur esperançador

El Mercat Municipal està situat al centre del municipi, en una zona en constant regeneració i al costat d'un pàrquing públic gratuït de més de 170 places. A més, el Mercat Municipal disposa d'una associació de paradistes consolidada i disposada a acompanyar als nous concessionaris de l'espai. Per als nous paradistes s'oferirà magatzem gratuït durant 1 any i assessorament personalitzat en l'ús d'eines digitals.

Informa’t

El tràmit per sol·licitar la concessió de les parades disponibles ja està oberta i es prolongarà durant 15 dies hàbils, fins el pròxim 17 d'agost. Les persones interessades en alguna d'aquestes parades o que vulguin més informació poden trucar al 93 544 61 63 o enviar un correu a comerc@staperpetua.cat.

Darrera actualització: 27.07.2023 | 13:51