Exposicions

Mensualment, la biblioteca Josep Jardí organitza diverses exposicions bibliogràfiques per a posar en valor el seu fons documental i per facilitar als seus usuaris\àries l'aprofundiment en temàtiques concretes.

ABRIL 2022

El dia 12 d’abril és el dia internacional dels vols espacials tripulats i per a l’ocasió us hem preparat una selecció de llibres sobre astronàutica i astronomia. Vols conèixer l’univers?, t’hi portem!

El 23 d’abril és Sant Jordi, sí, i el dia mundial del llibre i dels drets d’autor. Pensant en això, hem escollit una sèrie de llibres relacionats amb la pràctica d’escriure diferents tipus de textos i d’experiències d’autors reconeguts on expliquen els seus processos creatius.

S’acosta Sant Jordi, i és temps que els més menuts practiquin la lectura amb aquestes recomanacions de contes pensats especialment per a ells. A l’exposició d’aquest mes trobareu històries per tots els gustos amb un denominador en comú: la lletra de pal i la lletra lligada! Desperteu en els menuts l’amor per la lectura amb aquesta selecció de títols recomanats. Ens veiem per Sant Jordi!

Arriba la primavera, el sol i el bon temps. Els pedals comencen a cremar i toca greixar la bicicleta,emprendre camins i oblidar-se del captiveri d’hivern. És hora de llançar-se a l’aventura, i per això us hem preparat una selecció de guies BTT i itineraris per anar-hi en bicicleta.

Darrera actualització: 28.03.2022 | 15:05
Darrera actualització: 28.03.2022 | 15:05