Exposicions

MAIG 2024

Avui, a la nostra societat, poques persones es consideren obertament racistes. Tanmateix, el dia a dia està ple d’idees, conductes i paraules discriminatòries, ja que el racisme s’alimenta d’una de les característiques de la nostra estructura social: la desigualtat. És una realitat concreta que perjudica moltes persones en el seu dia a dia, amb accions i conductes que vulneren els seus drets i atempten contra la seva integritat i dignitat. Per lluitar contra el racisme cal revisar-nos i prendre consciència del racisme sistèmic del qual formem part. Aquesta selecció de lectures us posarà a la pell dels qui ho pateixen i us donarà eines per desaprendre conductes discriminatòries.

Ella és bibliotecària però també una fan del lettering i el scrapbooking. Així que us proposa un recull de llibres per treure la vostra part més creativa i artística aprenent tècniques de dibuix, cal·ligrafia i manualitats.

Pets, caques, pipís, mocs... sona fastigós, oi? Doncs aquí teniu un recull de contes ben divertits pels infants on no falten aquests elements, i també hi trobareu informació de per què ens passen aquestes coses. Eixugueu-vos els mocs i a llegir!

Si us agrada la novel·la històrica o voleu saber més sobre Catalunya, però us fan mandra els assajos, aquesta selecció és per vosaltres. Hi trobareu novel·les en què la trama es desenvolupa als Països Catalans i estan escrites en català. És novel·la històrica autòctona 100% made in Catalonia.

Les pel·lícules d’animació constitueixen en si mateixes una experiència única pels amants del cinema. Amb aquesta exposició fem un viatge visual pels grans creadors d’aquest gènere: Disney, Ghibli i Glow Animation.

Aquí teniu un recull de llibres per fer treballs manuals de tota mena, sigui sols, amb amics o en família. Un munt d'idees per divertir-vos i passar una bona estona deixant córrer la creativitat.