S'inaugura l'exposició del Club Social La Llum

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 11:00

Aquest divendres 8 de setembre a les 20 hores s'inaugura a l' Espai 2 de la Granja Espai Cultural l'exposició Il·lusions del Club Social La Llum. La mostra es podrà visitar fins el 22 d'octubre.

El club social la llum presenta en aquesta exposició diverses obres i el seu corresponent taller de pintura, una pràctica cultural dins del marc de Salut Mental.

El Club Social La Llum és un servei social especialitzat que acompanya a persones amb problemàtica de salut mental, per millorar el seu benestar, mitjançant l’ocupació significativa del seu temps, a través de diferents activitats d’oci. És un espai comunitari de trobada, de creació de vincles on desenvolupar-se a nivell personal, humà, de relació, en i com a societat. En el qual totes les participants, professionals, veïnes, entitats del territori i entorn sociocultural som agents actius, co-construint entre totes un teixit d’acompanyament i suport mutu.

En la presentació de l'exposició s'assenyala que són "unes obres d'honestedat a la recerca d’allò què pintar. Una proposta a on hi ha un factor essencial, la voluntat d’un intercanvi afectiu, i de sessions de sentiments mentre es pinta, de fer un esforç i també d’establir vincles".

 

Darrera actualització: 08.09.2023 | 13:09