Vehicle elèctric

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda aposta decididament per la mobilitat sostenible i dóna suport a la mobilitat elèctrica. Si t’has de desplaçar en vehicle elèctric privat, pots utilitzar els punts de recàrrega disponibles al municipi.

L’any 2011 l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va detectar les necessitats i oportunitats que confluïen en el Vehicle Elèctric com a palanca de transformació d’una nova cultura energètica i de mobilitat i de desenvolupament econòmic.

L’estratègia de desenvolupament adopta un context de llarg abast i obertura territorial, i s’ha focalitzat en tres àmbits:

  1. La sensibilització, la difusió i la promoció del Vehicle Elèctric.
  2. La qualificació professional i la formació relacionada amb els vehicles elèctrics.
  3. El suport als sectors empresarials i l’adaptació dels sectors concernits pel vehicle elèctric.

L’Ajuntament assessora gratuïtament a les persones i a les empreses interessades a canviar la seva flota de vehicles convencionals, per a vehicles elèctrics, donant impuls a la transició cap a flotes sostenibles. També porta un cens de vehicles de l'eix de la Riera de Caldes, si vols pots apuntar el te mitjançant un formulari.

Si tens qualsevol dubte sobre els vehicles elèctrics o els punts de recàrrega, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 935446163 o bé correu electrònic empresa@staperpetua.cat

Notícies