Camins escolars

Divendres, 2 de desembre de 2016 a les 00:00

El projecte de Camins Lúdics Educatius neix com una de les línies de treball prioritzades durant el I Fòrum Educatiu Local, celebrat el 2 de juliol de 2016.

Pertany a l’àmbit de LA CIUTAT EDUCA, i té per objectiu fer que l’espai públic i la mobilitat a Santa Perpètua estiguin pensades per a l’educació i l’ús dels infants, els adolescents i  les famílies.

El projecte sorgeix de la voluntat de fomentar l’autonomia dels infants i facilitar que puguin fer un ús de la ciutat cada vegada més ampli. No només pel que fa als desplaçaments entre casa i l’escola, sinó integrant tots aquells espais i equipaments educadors de la nostra ciutat.

Amb els camins lúdics educatius, es vol situar l’infant al centre del disseny de la ciutat i, des de la seva visió, adaptar els espais de pas cap als centres educatius i cap als espais de lleure fora de l’escola (parcs, equipaments...), perquè aquests siguin segurs, agradables i fomentin la seva autonomia. Més informació

És important que els “ulls” dels adults  (famílies, comerços, equipaments...) vetllin per la seguretat dels infants a la ciutat, però sense ser detectats per aquests. És per això que s’ha desenvolupat paral·lelament el projecte Comerç Amic.

Darrera actualització: 22.01.2024 | 09:05