Biblioteca Josep Jardí

Horari:

  • De dilluns a divendres de 15.30 a 20 hores
  • Dimarts, dijous i dissabtes de 9.30 a 13.30 hores

Agost tancat del 7 al 27 d'agost, ambdós inclosos. Durant aquests dies la bústia de retorn també estarà tancada. Si teniu algun llibre d’una altra biblioteca per retornar aquests dies de tancament, podeu renovar el llibre a través de l’aplicatiu BibliotequesXBM, a l’espai personal de l’Aladí.diba.cat o bé responent el correu d’avís de finalització del termini.

Equipament

L'edifici de la Biblioteca Josep Jardí té una superfície de 1580 m2. El seu arquitecte va ser Coque Bianco. Es va inaugurar el 18 d’abril de 1999. L’espai ocupat per la biblioteca consta de dues plantes i diferents localitzacions:

Préstec

Zona d’entrada. S’hi pot trobar una zona amb butaques, una font i el taulell de préstec. Hi trobareu exposades les novetats de cada mes. Ocasionalment s’hi fan exposicions pròpies o itinerants. Aquesta zona compta amb l’Espai 2, una sala polivalent compartida amb la Regidoria de Cultura on s’hi realitzen activitats, exposicions i sessions de cinema.  

Zona infantil

Espai de la primera planta on s’hi pot trobar informació, contes, llibres i novel·les per a nens d’entre 0 a 14 anys. Hi ha un espai diferenciat per a prelectors més lúdic on els pares han d’acompanyar als més petits a la iniciació a la lectura, un espai de lectura distesa i les taules per a fer deures i treballs. Actualment hi ha tres ordinadors per buscar informació i un de consulta de catàleg.

Zona d’adults

Espai situat a la segona planta on s’hi poden consultar revistes, llibres, novel·les, música i cinema. Compta amb sis ordinadors de consulta, dos catàlegs i un punt de recàrrega de targetes.

Passatge del Mas Granollacs, s/n - 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 935 606 222
Adreça electrònica: b.st.perpetua@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/santa-perpetua-de-mogoda-biblioteca-josep-jardi
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.07.2023 | 09:21