Inscripcions a l'Aula del Parc

Properes activitats

 • 25 de febrer: El món dels minerals. PLACES EXHAURIDES! En aquesta activitat ens endinsarem en el món de les roques i els minerals i descobrirem com són, per a que serveixen i com identificar-los.
 • 10 de març: Descobrim la bassa del parc Central. Juntament amb els nostres experts, descobrirem quins secrets amaga la nostre bassa i quins habitants hi habiten. Vine i descobreix els habitants aquàtics del nostre municipi!
 • 24 de març: Rere la pista dels dinosaures. PLACES EXHAURIDES! En aquest taller serem paleontòlogues i paleontòlegs per un dia, aprendrem molt sobre fòssils i dinosaures i tocarem fòssils reals de diferents eres de la Terra. Al final del taller, farem el nostre propi fòssil.
 • 14 d'abril:  Estudiem les Papallones: En aquest taller ens centrarem en uns dels insectes més bonics del món, descobrirem com són, com es diferencien de les arnes i la seva importància per nosaltres. Acabarem l'activitat, fent la nostra pròpia màscara de papallona.
 • 28 d'abril: Fem de botàniques i botànics. En aquest taller estudiarem els diferents tipus de fulles per tal de convertir-nos en científiques i científics especialitzats en plantes. Estudiarem quins arbres trobem al parc central, com identificar-los i la gran importància que tenen.
 • 12 de maig: Let's Clean Up Europe. En aquesta jornada necessitarem tota l'ajuda possible per poder recollir el màxim d'escombraries per tal de tenir una riera més neta. Entre totes i tots podem millorar el nostre medi ambient! 
 • 2 de juny: Samarretes bestials. Per celebrar el dia del medi ambient, els participants portaran samarretes d'un sol color i s'estamparan un animal autòcton de Santa Perpètua de Mogoda. Feliç dia del medi ambient!
 • 16 de juny: Sortida naturalista al Bosc de la granja Soldevila. Alguna vegada has visitat el bosc de la granja? És un espai natural molt interessant on viuen diferents plantes i animals. Acompanya als nostres experts i descobreix aquest indret tant interessant.
 • 30 de juny: Juguem amb els residus. Taller creatiu en el que reutilitzarem residus per acabar convertint-los en joguines. Els participants poden portar diferents residus de les seves cases que ajudin a crear joguines sostenibles.

Totes les activitats s'inicien a l'Aula del Parc a partir de les 11 h del matí.

Tanca Formulari

Formulari d'inscripcions a l'Aula del Parc

IMPORTANT: Recordeu que teniu temps per apuntar-vos fins al divendres abans a la realització de l'activitat.

Ja no queden places per: el 25 de febrer: El món dels minerals.
S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.
En interès del servei ofert per l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, si marqueu la casella rebreu informació de les futures activitats que s'organitzin al correu electrònic proporcionat amb aquest formulari.

Autorització per al tractament de dades personals

 1. L’enviament de les dades que l'usuari ha introduït en aquest formulari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina
 2. Les dades que ens faciliteu només les utilitzarem per comunicar-nos en relació a les activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. No les utilitzarem per res més que no sigui això excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment
 3. Les dades es registraran en un arxiu al servidor web de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, aquest arxiu amb les vostres dades el gestionarà l'empresa Bosc de llum, encarregada de la programació de l'Aula del Parc
 4. Podeu demanar l'accés a les vostres dades, així com que siguin esborrades, rectificades, cancel·lades o modificades adreçant-vos per correu electrònic a dpd@staperpetua.cat
 5. Les dades seran tractades d'acord al que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) (Control (UE) 2016/679)

Delegat de protecció de dades

El delegat de protecció de dades (DPD) és el garant del compliment de la normativa de protecció de dades a l’Ajuntament que s’encarrega de supervisar, de manera independent, l’aplicació del compliment de la normativa de protecció de dades. 

Hi podeu contactar mitjançant:

 • Correu electrònic: dpd@staperpetua.cat
 • Adreça de contacte: Pl. Vila, 5. 08130 Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona
 • Telèfon: 935 743 234

Teniu més informació a aquest mateix web.

Per apuntar-vos heu de donar consentiment al tractament de les dades que heu proporcionat en el present qüestionari marcant la següent opció (el sistema us enviarà un correu de confirmació):