Un espectacle piromusical tanca avui la Festa Major de Santa Perpètua

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 08:00

El darrer dia de la Festa Major comença amb activitats pensades per a infants i famílies. 

A les 10.30 hores a la Rambla, tindrà lloc la xocolatada a càrrec de les veïnes del barri de la Creuta que servirà per agafar forces per a la festa de l’escuma i l’aigua a la plaça de la Vila. La companyia Ou Ferrat ofereix a partir de les 11 hores als més petits un espectacle amb dansa i música en directe, activitats per fer plegats i molts jocs d’aigua. Aquesta festa acabarà amb el canó d’escuma que omplirà la Plaça de la Vila.

Una de les novetats d’aquesta Festa Major d’Estiu és l’Xtreme Race! És una cursa d’obstacles amb setze desafi aments totalment diferents pensats per assolir el màxim moviment, acció i joc. En total 140 metres d’aventura que posaran a prova els límits i faran gaudir d’una experiència única i molt emocionant. Aquesta activitat tindrà lloc al Centre de Futbol Municipal Paco Navarro i està adreçada a famílies i adolescents.

A les 18h, a la Rambla, tindrà lloc una altra de les novetats de la Festa Major, el Concurs de TikTok. Els participants es poden inscriure trenta minuts abans que comenci i també durant l’activitat. Hi ha categoria individual i de grups (entre 2 i 8 persones).

El parc Central tornarà a ser l’escenari de les Havaneres que tornaran a comptar amb Neus Mar. Aquest darrer dia de la Festa Major, a partir de les 20 hores, l’amfiteatre acollirà l’espectacle. Mar torna al nostre municipi per oferir les millors havaneres amb una proposta innovadora i diferent. L’artista connectarà amb el públic proposant un repertori de temes propis, cançó mediterrània i gèneres habituals del cant de la taverna. Com és tradició, a la mitja part de les havaneres, la Comissió de la Festa Major repartirà el Rom Cremat al públic.

Un cop finalitzin les havaneres, la ciutadania podrà gaudir d’un espectacle piromusical i un castell de focs com a cloenda de la Festa Major. El gran final de festa serà a partir de les 22 hores, també al parc Central, quan el cel s’encendrà de llum i colors al ritme de la música en un dels actes més multitudinaris dels dies de festa. La Pirotècnia Dragón serà l’encarregada, un any més, dels focs artificials. El Piromusical és una de les novetats del programa.

Darrera actualització: 02.09.2022 | 13:57