Impulsem Santiga

Dimecres, 30 de març de 2022 a les 00:00

Recuperem-la plegats!

L’església de Santa Maria l’Antiga i tot el conjunt de Santiga és un dels monuments i espais més emblemàtics del nostre municipi.

Després de la primera fase de rehabilitació fa deu anys, ara és el moment de continuar aquesta tasca i començar la segona fase de rehabilitació de la resta del conjunt. 

Amb aquest objectiu l'Ajuntament de Santa Perpètua i l'entitat Amics de Santiga han iniciat una campanya de mecenatge per sufragar part de la despesa mitjançant la col·laboració d'empresariat, comerç i ciutadania a través de patrocinis i donatius.

Descàrrega PDF

Patrocinadors:

Logotip de l'empresa Lípidos Santiga

Logotip de La Perpetuenca

 

Participar té avantatges

Acte institucional de signatura Signatura del conveni amb l’alcaldessa de Santa Perpètua i cobertura dels mitjans de comunicació municipals amb difusió mitjançant comunicat de premsa als mitjans externs.

Presència en els suports de comunicació i difusió La menció «amb el patrocini de...» o equivalent figurarà en tot el material publicitari, de promoció i difusió que s’editi i publiqui sobre el projecte, la seva restauració i posteriors exposicions: fulletons, cartells, comunicacions, publicacions, prospectes, banderoles, etc. 

Publicitat estàtica En acabar la restauració les empreses patrocinadores constaran en un suport físic ubicat a l’espai rehabilitat, com a testimoni permanent d’aquesta restauració i patrocini. Cal destacar, que l’espai formarà part i serà una de les seus del Museu del Treball i de la Indústria Viva (MTIV) de Santa Perpètua.

Reforç de la imatge Les empreses patrocinadores poden fer difusió del seu mecenatge i emprar el material gràfic d’aquesta campanya com a reforç de la seva imatge en les diferents campanyes de comunicació que vulguin desenvolupar. Per poder disposar d’aquest material amb la imatge Corporativa del projecte, cal contactar amb la Unitat de Comunicació de l’Ajuntament, mitjançant el correu electrònic comunicacio@staperpetua.cat i el telèfon 93 574 13 14.

Desgravacions fiscals Es poden aplicar desgravacions fiscals a les aportacions, segons la legislació vigent.

Vull ser patrocinador, com ho he de fer?

Per a més informació sobre el projecte, podeu contactar-nos a cultura@staperpetua.cat o amics@santiga.cat o al telèfon 93 560 01 03.

Darrera actualització: 31.01.2023 | 09:50