Préstec. Biblioteca

La biblioteca t'ofereix la possibilitat d'emportar-te documents a casa durant un període de temps determinat de forma gratuïta.
Només cal disposar de carnet de la biblioteca i presentar-lo conjuntament amb els documents que et vulguis endur al taulell de préstec.

Amb el carnet podreu agafar 30 documents en préstec (llibres o revistes, dvd's, cd's).

Per a més informació, pots consultar la normativa de préstec de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Renovacions

Pots sol·licitar fins a 3 pròrrogues del documents en préstec, sempre i quan cap altre usuari no hagi reservat aquell document. Es poden demanar personalment a la biblioteca, per telèfon, correu electrònic o a través de l’espai personal.

Reserves

Pots reservar els documents que desitgis a través del catàleg. La biblioteca t'enviarà un correu per avisar-te que els pots passar a recollir (tens 7 dies a partir de la data que rebis l'avís). Les reserves es poden demanar també personalment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic. 

Bústia de retorn

Les biblioteca disposa d’una bústia per retornar els documents prestats oberta de dilluns a diumenge durant 24 hores.

Préstec interbibliotecari

Si la teva biblioteca més propera no disposa del document que busques demana'l en préstec interbibliotecari. A través d'aquest servei, la biblioteca et proporciona documents disponibles a altres Biblioteques Municipals de Sabadell o a la resta de biblioteques que pertanyen al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Biblioteca Josep Jardí

Passatge del Mas Granollacs, s/n - 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 935 606 222
Adreça electrònica: b.st.perpetua@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/santa-perpetua-de-mogoda-biblioteca-josep-jardi
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.02.2022 | 15:01