La Policia Local organitza la XIV Festa cloenda d'educació viària

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 12:00

Aquest divendres 26 de maig, la Policia Local celebrarà la XIV Festa cloenda de l’educació viària en un acte que tindrà lloc al Pavelló municipal d’esports.

Durant la festa de cloenda es realitzaran diversos tallers i activitats per tal que l’alumnat, uns 320 infants, gaudeixi d’un matí diferent i dinamitzat també per membres del cos de la Policia Local de Santa Perpètua que han impartit la formació.

Alumnat de centres educatius de Santa Perpètua de diferents nivells educatius han participat a les diferents activitats proposades per la Policia Local sobre educació viària en el marc de la programació estable.

Al Parc Infantil del Trànsit, ubicat al parc Central, han pres part 670 alumnes de Primària que han rebut formació de la Policia Local al voltant de bones conductes i habilitats pràctiques en conducció de bicicletes i per al coneixement de la senyalització i elements de la via.

Per a l’alumnat més gran, de quart d’ESO i Cicles formatius, la programació estable ha inclòs xerrades sobre el consum d’alcohol i drogues i les seves afectacions quan es porta un vehicle, també s'han fet noves xerrades sobre els Vehicles de mobilitat personal (MVP) i xerrades amb els monitors de l’Institut Guttmann també s’han adreçat a alumnat de Batxillerat. En aquestes activitats han participat 530 alumnes.

A la XIV Festa cloenda d'educació viària inclou com a novetat la demostració d'un rescat en un accident de trànsit que anirà a càrrec de Bombers de Mollet amb col·laboració de Policia local i ambulàncies Grup Falck.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 12:23