Inscripcions Joventut

Taller - Em comprenc, eines per quan arriben l'angoixa i l'estrès

  • 7 de maig a les 17.30 h fins a les 19.30 h a La Promotora.
  • A càrrec de l'Olga Sunyer Bofill.
  • Adreçat a joves de 16 a 18 anys

El dia a dia pot ser viscut des de l'estrès i l'angoixa, on la pressió i l'exigència apareixen sovint. Aquest taller és un espai per poder comprendre millor la pròpia dimensió emocional, el missatge que ens porten aquestes emocions i un espai on adquirir eines per a millorar-ne la gestió, per transformar la vivència en un aprenentatge.

Tanca Formulari

Taller Joventut

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.
*
El taller es durà a terme dia 7 de maig a les 17:30h fins a les 19:30h a La Promotora.

D’acord amb el Reglament 2016/679 General de Protecció de Dades i LO 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), informem que les dades personals facilitades seran tractades amb la finalitat de contactar mitjançant trucada telefònica, missatgeria mòbil o correu electrònic per tal d'informar i assessorar sobre l'activitat a la qual us heu apuntat. L’Ajuntament és el responsable de la gestió d’aquestes dades, i l’encarregat del seu tractament serà l’empresa específica de cada moment contractada per la gestió del servei d'infància i adolescència. Les persones sol·licitants poden exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació, supressió, oposició o portabilitat, adreçant-se per escrit al registre d’entrada de l’Ajuntament o al Delegat de Protecció de Dades dpd@staperpetua.cat. El termini de conservació de les seves dades personals serà el que indica la legislació vigent, podent ser modificat si vostè ho sol·licita. 

Doneu el vostre consentiment i conformitat per tal que les vostres dades personals siguin tractades segons la finalitat descrita?


Darrera actualització: 16.04.2024 | 08:53
Darrera actualització: 16.04.2024 | 08:53