La Creativa

Titelles de Collage

18 de novembre a les 11 h Sala d'exposicions de la Granja

Recomanable a partir dels 6 anys.

Aquesta edició de La Creativa es desenvolupa al voltant de l'exposició "Tanmateix, el seu tarannà m'esparvera ", una creació de l'artista i fotògraf Joan Tomàs que ens presenta una exposició d'obres realitzades amb la tècnica de collage. 

La Creativa del mes de novembre ens proposa, de la mà de l'artista, fer un taller per explicar una història mitjançant la tècnica del collage.   

Les famílies faran titelles amb personatges retallats i aquestes es projectaran en pantalla gran explicant un conte amb inventat. I tot això serà en directe!

També podràs fer un collage per emportar-te a casa.

Important:

  • Ompliu el formulari a continuació.
  • Seleccioneu sempre l'opció de l'activitat a la que us apunteu.
  • La data límit d'inscripció a una activitat és a les 18 hores del divendres anterior a la mateixa, fins i tot si el formulari continua activat.
  • Si la seva petició arriba més tard de la data límit no podrem garantir la inscripció.
  • Si us plau, si finalment no podeu participar, envieu un correu electrònic avisant d'aquest fet a exposicions@staperpetua.cat
  • El sistema us envia un correu electrònic amb un número de referència, reviseu la carpeta de correus no desitjats.
  • Si la inscripció ha funcionat, heu de veure la següent advertència:

Tanca Formulari

Formulari inscripcions la Creativa

Feu servir aquest formulari per apuntar-vos a la propera la Creativa.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L’enviament de les dades que l'usuari ha introduït en aquest formulari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o la gestió sol·licitada. En cap cas se cediran o es comunicaran a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 10.11.2023 | 09:07

Imatges

Darrera actualització: 10.11.2023 | 09:07