L'OMIC satisfeta amb l'onzena edició de la Setmana del Consum

Dilluns, 21 de març de 2022 a les 00:00

L'OMIC es mostra satisfeta amb l'acollida de les activitats desenvolupades a la Setmana del Consum amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Persona Consumidora. 

Aquesta ha estat l'onzena edició i s'han fet dues xerrades tallers a dos centres cívics. També es va crear un joc online sobre consum responsable a través d'aquest web.

L'objectiu de l'activitat era conscienciar a la ciutadania de la importància de consumir de manera responsable i sostenible. Per això també s'han exposat i s'ha parlat a les xerrades dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030.

La tècnica de Consum, Sònia Rodríguez, ha explicat que les xerrades taller van tenir una bona acceptació per part de la ciutadania assistent i ha afegit que es va parlar de consells per ser consumidores més responsables com ara el comerç de proximitat, el medi ambient i els residus.

Reduir l'impacte sobre el planeta produint i consumint només allò que necessitem és l'objectiu sobre consum i producció responsables. Aquest ODS posa el focus en la promoció de la gestió sostenible i de l’ús eficient dels recursos naturals, en la reducció de la generació de residus i del malbaratament d’aliments, i en el foment de la gestió ecològicament racional dels productes químics en les pràctiques de producció i consum.

Darrera actualització: 21.03.2022 | 13:05