L'OMIC informa els establiments de la Creueta i Can Taió sobre la normativa vigent

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 08:00

La Regidoria de Consum i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) juntament amb la Diputació de Barcelona posa en marxa la primera quinzena de maig una campanya informativa bàsica de consum.

La iniciativa té per objectiu millorar i actualitzar la informació que tenen els responsables dels establiments comercials sobre la normativa actual referent a horaris comercials, fulls oficials de reclamació, l’exhibició dels preus de venda al públic, els justificants de pagament, entre d’altres. La intenció és millorar les relacions de consum entre establiments, empreses i persones consumidores o usuàries. Aquesta campanya, habitualment es venia realitzant cada any als diferents establiments del municipi, però degut a la pandèmia de la Covid-19 no s’ha pogut portar a terme. Enguany es farà als barris de Can Taió i La Creueta.

Per a més informació sobre aquesta campanya, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ubicada a la plaça de la Vila, 6, al telèfon 93 574 32 34 o al correu electrònic omic@staperpetua.cat.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 09:44