L'OMIC celebra l'onzena edició de la Setmana del Consum

Dimecres, 9 de març de 2022 a les 12:00

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Persona Consumidora, l'OMIC organitza la Setmana del Consum que enguany arriba a la seva onzena edició.

El programa inclou la xerrada taller Suma't al consum responsable i sostenible, que tindrà lloc el 15 de març al Centre Cívic El Vapor a partir de les 18 hores; i el 17 de març, al Centre Cívic Can Folguera a partir de les 15.15 hores. El regidor de Consum, Antonio Egea, ha manifestat que l'objectiu de l'activitat és "conscienciar a la ciutadania de la importància de consumir de manera responsable i sostenible per poder contribuir a una societat més justa i sostenible a nivell social, ambiental i econòmic". Durant les xerrades també s'exposaran els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, segons ha informat Egea. En concret es tractarà l'ODS sobre consum i producció responsables per reduir el nostre impacte sobre el planeta produint i consumint només allò que necessitem.

Uns dels ODS posa el focus en la promoció de la gestió sostenible i de l’ús eficient dels recursos naturals, en la reducció de la generació de residus i del malbaratament d’aliments, i en el foment de la gestió ecològicament racional dels productes químics en les pràctiques de producció i consum. El Dia Mundial de la Persona Consumidora se celebra el 15 de març.

Darrera actualització: 10.03.2022 | 12:10