ElectroCatFP

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 00:00

L'ElectroCatFP és un certamen que s'emmarca en el programa del Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible que impulsa l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Està adreçat a centres de formació professional de grau superior d’Automoció. L’alumnat participant dissenya i construeix des de zero prototips de vehicles elèctrics, sobre una base motriu comuna facilitada per l’organització, amb la finalitat de posar-los a prova i aconseguir la millor puntuació entre tots els equips participants, procedents d’arreu de Catalunya. 

Els objectius de l’ElectroCatFP són:

  • Potenciar el treball en equip de l’alumnat.
  • Fomentar l’activitat experimental i creativa com a element pedagògic per al coneixement tècnic dels vehicles elèctrics.
  • Ser una plataforma per a la capacitació i promoció de tècnics especialitzats en vehicles de tracció elèctrica.

El campionat s'emmarca en el projecte MOBED-RdC que desenvolupa l'Associació de Municipis de la Riera de Caldes (AMERC) i que està finançat per la Diputació de Barcelona i també forma part del programa TTT Treball, Talent i Tecnologia

ElectroCatFP 2023

La X edició de l’ElectrocatFP tindrà lloc el 27 de maig de 2023 al Recinte Firal de les 17 a les 20.30 hores.

ElectroCatFP 2022

La IX edició de l’ElectrocatFP es va celebrar el 28 de maig de 2022 i l’Institut Castellarnau de Sabadell va resultar guanyador del certamen. L’Institut Palau Ausit va finalitzar en segona posició, mentre que el tercer premi va ser per l’Institut Andreu Nin, del Vendrell. En el següent enllaç trobaràs la crònica de la jornada.

Darrera actualització: 03.05.2023 | 11:34