Els deu equips de la novena edició de l’ElectroCatFP escalfen motors amb els entrenaments lliures

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 12:10

Els deu equips participants a la novena edició de l’ElectroCatFP ja estan acabant d’enllestir els seus prototips de vehicle elèctric.

El certamen se celebrarà el proper dissabte 28 de maig de 17 a 20.30 hores al Recinte Firal de Santa Perpètua i els centres formatius que participen són: La Guineueta, Monlau i el Centre d’Estudis Roca, de Barcelona; l’Escola Tècnica de Girona; l’Institut Palau Ausit, de Ripollet; l’Insitut Andreu Nin, d’El Vendrell; el Castellarnau, de Sabadell; el Centre Tècnic del Vallès, de les Franqueses del Vallès; l’Escola de Treball de Granollers i el Narcís Monturiol, de Figueres. Demà 13 de maig els equips posaran a prova els seus prototips durant els entrenaments lliures que tindran lloc a partir de les 10h al Recinte Firal de Santa Perpètua. L’alumnat començarà a escalfar motors i podrà fer les verificacions estàtiques i dinàmiques dels prototips i comprovar si els sistemes de seguretat, tracció i gir, entre d’altres, compleixen les demandes de la prova. Els equips també podran comprovar el traçat de terra i realitzar l’eslàlom.

L’ElectroCatFP és un certamen que s’emmarca en el programa del Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible que impulsa l’Ajuntament de Santa Perpètua. A més, forma part del projecte MOBED-Rdc que desenvolupa l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes i del programa TTT Treball, Talent i Tecnologia.

Darrera actualització: 12.05.2022 | 14:24