Set equips participen en els entrenaments de la X edició de l'ElectroCatFP

Dimecres, 17 de maig de 2023 a les 13:00

La X edició de l'ElectroCatFP tindrà lloc el 27 de maig però el 12 de maig set dels equips participants fan fer entrenaments previs. 

El Recinte Firal de Santa Perpètua va acollir el 12 de maig els entrenaments previs de la desena edició de l'ElectroCatFP. Els set equips que van poder assistir van passar les verificacions administratives i les verificacions estàtiques pertinents, per tal de comprovar que els vehicles compleixin amb els requisits tècnics de seguretat del projecte. 

Als entrenaments van participar l'Institut Castellarnau, l'INS Palau Ausit, l'institut Andreu Nin del Vendrell, l'institut La Guineueta, l'Escola Municipal del treball de Granollers, el Centre d'Estudis Roca i el Centre Tècnic del Vallès. Segons explica la regidoria de Desenvolupament Local els equips van arribar amb els vehicles gairebé a punt per al gran esdeveniment del 27 de maig, amb els últims retocs per fer, com acabar d'enllestir la carrosseria dels seus prototips elèctrics. 

D'altra banda, els equips també van realitzar algunes de les proves puntuables del projecte com, per exemple, la prova d'acceleració en recta i la prova de canvi de bateria. Per posar punt final al matí d'entrenaments, els set equips que van assistir van poder donar algunes voltes al circuit de terra, per posar a prova el funcionament del seu vehicle i poder ajustar-los de cara a la jornada del 27 de maig.

Darrera actualització: 17.05.2023 | 14:24