Els entrenaments de l'ElectroCatFP seran el 12 de maig

Dijous, 11 de maig de 2023 a les 11:00

Onze equips participaran el dissabte 27 de maig en la desena edició del l’ElectroCatFP. L’Ajuntament de Santa Perpètua prepara la prova que tornarà a celebrar-se al Recinte Firal.

Com a novetat, enguany pren part al certamen un equip de fora de Catalunya; es tracta del Centro Integrado FP Santander, d’aquesta ciutat càntabra. També s’estrena en aquesta edició l’Institut Salesians de Sàrria, de Barcelona. Completen la participació a l’ElectroCatFP 2023 els equips dels instituts Castellarnau, de Sabadell; Palau Ausit, de Ripollet; La Guineueta, de Barcelona; Andreu Nin, d’El Vendrell; de l’INS Narcís Monturiol, de Figueres; del Centre d’Estudis Roca, de Barcelona; de l’Escola Tècnica de Girona; i de l’Escola Municipal de Treball, de Granollers. 
L’ElectroCatFP s’adreça als centres de formació professional de grau superior d’Automoció. L’alumnat dissenya i construeix des de zero prototips de vehicles elèctrics, sobre una base motriu comuna facilitada per l’organització. 
Aquesta desena edició arrencarà el divendres 12 de maig, quan tindran lloc els entrenaments lliures. Els equips participants es trobaran a l’aparcament del complex de la Granja Soldevila per realitzar les verificacions estàtiques i dinàmiques dels prototips que presentin. 
El certamen s’emmarca en el programa del Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible que impulsa l’Ajuntament de Santa Perpètua. A més, forma part del projecte MOBED-Rdc que desenvolupa l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes i del programa TTT Treball, Talent i Tecnologia. 

Darrera actualització: 11.05.2023 | 13:21