La 10a ElectroCatFP es celebrarà aquest dissabte amb deu equips participants

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 11:30

Aquest dissabte 27 de maig a la tarda es celebrarà la desena edició de l'ElectroCatFP al Recinte Firal. Deu equips participaran en aquest certamen.

El Recinte Firal acull aquest dissabte 27 de maig la desena edició de l’ElectroCatFP, un certamen en el qual equips formats per alumnat de formació professional d’automoció posen a prova un prototip de vehicle elèctric dissenyat i construït durant el curs sobre una base motriu comú. Enguany participaran a l’activitat nou equips d’instituts d’arreu de Catalunya i per primer cop un de fora del territori català. La prova s’iniciarà a les cinc de la tarda i es perllongarà fins a dos quarts de nou del vespre.

Els equips que participen enguany a l’ElectroCatFP i que opten a guanyar aquesta desena edició són els dels instituts Castellarnau, de Sabadell; Palau Ausit, de Ripollet; Andreu Nin, d’El Vendrell; La Guineueta i els Salesians de Sarrià, de Barcelona; l’Escola Municipal del Treball, de Granollers; el Centre d’Estudis Roca, de Barcelona; el Centre Tècnic del Vallès, de Les Franqueses del Vallès; i el Centro Integrado de F.P Número Uno, de Santander.

Durant el certamen, els equips faran proves de rampa, eslàlom i resistència al rodatge i es verificarà l’eficiència energètica. També es podran veure les tandes en les quals el públic veure rodar els prototips. El jurat atorgarà premis en les categories de Comunicació, Innovació, Disseny Tècnic, Velocitat, Resistència i eficiència, Sostenibilitat i Disseny estètic, a més d’un primer Premi Fase 1 i els tres premis absoluts.

L’Ajuntament ha preparat activitats paral·leles durant la tarda amb un gran circuit d’Scalextric i una zona de circuit en la qual el públic podrà provar els escúters elèctrics de Sabway Santa Perpètua.

L’ElectroCatFP està impulsat per l’Ajuntament de Santa Perpètua en el marc del projecte de Mobilitat Sostenible i Vehicle Elèctric de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) i compta enguany amb la col·laboració de sis patrocinadors: CIM UPC, Karting Kardedeu, Gremi de Mobilitat, Tecnobee, La Perpetuenca, Tempel, Mavilor i Sabway Santa Perpètua.

 

Darrera actualització: 29.05.2023 | 13:54