OAC 360º

L'OAC 360º funciona trucant al telèfon 93 046 06 00 i està actiu de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores. També es pot contactar per correu electrònic a l'adreça oac360@staperpetua.cat

Fer els tràmits per via telemàtica té l'avantatge d'estalviar-se el desplaçament fins a l’OAC i no haver d'adaptar-se als horaris d'obertura d'aquesta oficina municipal.  La tramitació en línia, però, pot suposar dificultats i dubtes per a persones que no hi estan habituades. 

El servei OAC 360º és especialment útil per a aquelles persones que tinguin dificultats i dubtes en la tramitació en línia ja que, a través del telèfon, acompanya i ajuda els ciutadans i ciutadanes a fer les seves tramitacions telemàtiques amb l'Ajuntament. També és útil en moments d'alta intensitat de tramitacions, en què moltes persones alhora volen complimentar un tràmit  (per exemple, quan s'obren les inscripcions a les activitats d'estiu infantils).

El servei telefònic de l'OAC 360º el presta un equip de professionals experts i expertes en el servei d'atenció a la ciutadania i en la solució de dubtes i problemes relacionats amb les noves tecnologies.

L'OAC 360º també ofereix el servei Truca’m, un suport que permet demanar que ens truquin en un horari convingut. 

Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC)

Plaça de la Vila, 6 - 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona
Telèfon: 935 743 234
Adreça electrònica: oac@staperpetua.cat
Horari:  
(amb cita prèvia) de 9 a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.02.2023 | 09:27