Vés al contingut (premeu Retorn)

La Junta Local de Seguretat ha analitzat els fets de Can Folguera

per prova darrera modificació 06/08/2014 08:55

Durant la sessió es va acordar el reforç del patrullatge de proximitat, així com la creació d’un grup de treball específic amb participació dels cossos policials i tècnics de convivència i ciutadania.

Ahir dia 9 d'abril es va realitzar una reunió extraordinària de la Junta Local de Seguretat de Santa Perpètua per analitzar els fets relacionats amb l'homicidi produït a Can Folguera durant el passat cap de setmana.

A la reunió van assistir, a més de l'Alcaldessa de Santa Perpètua, Sra. Isabel Garcia, el Tinent d'Alcalde i Regidor de Seguretat Ciutadana Sr. Joan Mestres, Tinent d'Alcalde i Regidor de Serveis Social Sr. Francesc Rodriguez, representants del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, representants dels cossos de seguretat que actuen al municipi: Policia Local, Cos de Mossos d'Esquadra, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, i Tècnic de Convivència i Ciutadania . En el transcurs de la sessió es van analitzar els fets, l'evolució de la feina que es ve fent al barri des del punt de vista de la seguretat, i es van adoptar els següents acords:

  1. Reforçar la tasca de la Policia de Proximitat, tant de la Policia Local com del Cos de Mossos d'Esquadra.
  2. Crear un grup de treball per fer el seguiment de l'evolució de la convivència i la seguretat a Can Folguera, al qual participaran la Policia Local, el Cos de Mossos d'Esquadra i també tècnics de la Regidoria de Convivència i Ciutadania de l'Ajuntament.

Durant els propers dies patrulles de ambdós cossos, Policia Local i Mossos d'Esquadra reforçaran el patrullatge a peu pels carrers de Can Folguera.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93.560.55.55, mitjançant un correu l'adreça electrònicapolicia@staperpetua.cat,  o bé mitjançant el formulari de contacte