Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Informatiu estrena a Instagram la secció viatgera

per Comunicació darrera modificació 06/07/2015 14:20
El compte de la publicació a aquesta xarxa és @linformatiuSPM

La publicació municipal l’Informatiu, a través del seu compte a Instagram, proposa als seus seguidors una nova manera d’interacció i per aquest motiu, estén a aquesta xarxa social la secció de l’Informatiu a la Maleta, a les edicions paper i digital.


El funcionament és similar a la secció en les edicions tradicionals: els seguidors que vulguin participar-hi hauran de fer-se una fotografia al destí on ells escolleixin, sols o en grup i en la que hi aparegui l’Informatiu de forma destacada. La imatge haurà de ser etiquetada amb el hashtag #linformatiuMaleta i hi haurà de constar una breu explicació del lloc. @linformatiuSPM proposa etiquetar la imatge a un altre usuari i convidar-lo a publicar una nova imatge per a la secció creant d’aquesta manera una cadena de viatgers locals amb la publicació del municipi.


Per tal que els seguidors de l’Informatiu a Instagram puguin veure les fotografies que es van fent, des del perfil de la publicació s’aniran repostejant les fotos. A més, quan hi hagi un nombre considerable de fotografies de la secció, se’n farà un recull a l’edició impresa de l’Informatiu per mostrar a la ciutadania un reportatge sobre l’estiu dels perpetuencs. Des de fa unes setmanes, la galeria d’imatges d’Instagram és també visible a la portada de l’edició digital de l’Informatiu en les seves darreres cinc actualitzacions.


El compte Instagram de l’Informatiu es va crear després de la Festa Major d’Estiu de 2014 i, des de llavors, compta amb 337 seguidors, generant també interaccions i mostrant en imatges l’actualitat local de Santa Perpètua.