Vés al contingut (premeu Retorn)

El Ple del Consell Infantil es reuneix aquesta tarda per parlar sobre el reciclatge

per Comunicació darrera modificació 24/05/2018 09:35
És un òrgan consultiu format per infants de 10 i 11 anys que estudien al municipi

La Sala de Plens de l'Ajuntament acollirà aquesta tarda el ple del Consell Infantil Municipal que tracta aquest curs sobre els residus. Sota el títol 'Millorar la separació i el reciclatge de residus', la representació dels set centres educatius de Primària de Santa Perpètua ha debatut aquest tema al llarg del curs amb l'objectiu de fer propostes i proposar accions per millorar el reciclatge a Santa Perpètua i augmentar la conscienciació sobre la necessitat de separar i reciclar la brossa.

El Consell Infantil Municipal de Santa Perpètua és un òrgan consultiu de l'Ajuntament format per infants de 10 a 11 anys que estudien al municipi. La seva funció és fer arribar als responsables polítics la visió que tenen en aquest cas sobre com millorar la separació i el reciclatge de residus i com conscienciar. Les peticions que facin avui en el Ple del Consell Infantil Municipal seran tingudes en compte per l'Ajuntament de Santa Perpètua.

La sessió plenària del Consell Infantil Municipal començarà a les 17.30 h a la sala de Plens de l'Ajuntament amb la presència de l'alcaldessa i dels grups municipals. La sessió serà retransmesa en directe per Ràdio Santa Perpètua.