Vés al contingut (premeu Retorn)

Vuit comparses i unes 600 persones van participar a la Rua de Carnaval

per Comunicació darrera modificació 12/02/2018 12:07
L'AMPA de l'Escola Santa Perpètua, el Centro Cultural Andaluz i la Casa de Andalucía es van emportar dos premis cadascuna del concurs

L'AMPA de l'Escola Santa Perpètua, el Centro Cultural Andaluz i la Casa de Andalucía es van emportar dos premis cadascuna del concurs de la Rua Carnaval 2018, que es va celebrar dissabte 10 de febrer a la tarda a Santa Perpètua. Un total de vuit comparses amb unes 600 persones van exhibir disfresses i coreografies durant el recorregut de la rua que es va iniciar al passeig de la Florida i va finalitzar a la plaça de la Vila. El rei Carnestoltes va estar acompanyat pel grup d’animació infantil La Belluga.

Durant més de dues hores, emojis, ballarins, gossos d'atura, víkings, animadores, entre d'altres personatges, van desfilar per Santa Perpètua en una tarda de baixes temperatures. L'intens fred no va impedir que la gent sortís al carrer a gaudir d'aquest Carnaval, especialment a la Rambla i a la plaça de la Vila, on el jurat va fer públic el seu veredicte.

La Casa de Andalucía, amb la comparsa Sense paraules, va aconseguir els premis Tenerife a la millor coreografia i Carnaval Sitges a la comparsa més original. L’endemà, al Carnaval de Parets, també va aconseguir el segon premi.

El Centro Cultural Andaluz, amb Ocean Fantasy, va aconseguir el Premi especial del jurat i el Premi Venècia, a la comparsa més ben disfressada.

L'AMPA de l’Escola Santa Perpètua, amb Tadeo Jones, es va emportar els premis Gran Canaria a la més ben elaborada i Rio de Janeiro, a la millor carrossa.

Per la seva part, el Premi Cadis, a la millor comparsa satírica, va recaure en el grup Santa Pepa Dragons.

La resta de grups, Tu sí que vales concurs gossos d'atura del Vallès, Fama, Emojis i Vickie el vikingo van rebre un diploma participatiu.

El grup Santuka de l’Escola de Música i Dansa va acompanyar la rua de Carnaval. El regidor de Cultura, Marçal Solà es mostrava satisfet de l'alta participació registrada a la festa i va destacar que el jurat ho va tenir molt complicat en la seva decisió per concedir els premis de la Rua.

D'altra banda, un miler de persones va assistir dissabte a la nit a la Festa de Carnaval del Pavelló d'Esports.

 

Recull fotogràfic de la Rua de Carnaval a la galeria flickr de l'Informatiu