Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Aula del parc dedica el mes d'octubre als residus

per Ana Ruiz darrera modificació 02/10/2017 11:28

L’Aula del parc dedica la programació del mes d’octubre als residus. El taller Tu recicles! inaugura les activitats de tardor el diumenge 8, mentre que el 22, ha programat Muntanyes de plàstic. Els tallers començaran a les 11 hores i es perllongaran fins a les 13 hores. Les activitats són gratuïtes i les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar al correu electrònic auladelparc@staperpetua.cat. fins un dia abans de l’activitat. Des de l’Aula del parc s’insisteix en que cal inscripció prèvia per assegurar els tallers i el material.

L’Aula del parc explica que reciclar els nostres residus vol dir ajudar a tancar el cicle de vida per a que pugui tornar a començar i durant l’activitat de Tu recicles! S’experimentarà i coneixerà de manera visual el cicle de vida dels residus i que passa desprès de llençar-los als contenidors.

Durant el taller Muntanyes de plàstic es donaran a coneixes alternatives al plàstic ja que els processos d’extracció de petroli, transformació i reciclatge del plàstic generen molts impactes a la Terra.

Els tallers de novembre es dedicaran a l’energia amb les propostes El poder del sol (5 de novembre) i El watt atabalat (19 de novembre) , mentre que el mes de desembre les activitats es centraran en el consum amb El regal invisible (3 de desembre) i Festes sostenibles que clausurarà el diumenge 17 de desembre la programació d’aquest any.