Vés al contingut (premeu Retorn)

Vàndals causen greus destrosses a l'edifici de Desenvolupament Local i a un vehicle municipal

per Comunicació darrera modificació 08/05/2017 14:23

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra investiguen l'autoria dels greus danys produïts per diversos individus contra l'edifici de Desenvolupament Local i un vehicle municipal la nit de dissabte 19 de novembre. L'Ajuntament de Santa Perpètua està quantificant els costos de les destrosses produïdes per aquests actes vandàlics a la façana, vidres, baixants i l'interior de l'edifici i al vehicle, però ja ha avançat que només la valoració dels desperfectes suposarà una despesa de milers d'euros per a l'erari públic.

La Policia Local ha informat que s'estan avaluant i revisant les imatges gravades pels sistemes de videovigilància instal·lats al complex Granja Soldevila i s'estan investigant els fets i ha detallat que se'n donarà compte dels mateixos a l'autoritat judicial. El cos municipal ha assenyalat la gravetat de la situació i ha manifestat que també s'estan investigant altres actes vandàlics produïts les darreres setmanes a diversos punts del municipi que han afectat a equipaments, contenidors i mobiliari urbà amb característiques similars en espais com l'entorn de la Granja Soldevila, les instal·lacions esportives municipals i el parc dels Ametllers.

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha lamentat els fets i l'acarnissament i la violència que s'hi mostra. Isabel Garcia ha fet una crida al civisme i al sentit de responsabilitat i ha demanat la complicitat de tota la societat perpetuenca per eradicar aquestes actituds violentes. “Als darrers mesos, s'està evidenciant que el problema de vandalisme que estem patint al nostre municipi no és puntual” ha manifestat l'alcaldessa que ha afegit que “entre tots plegats, administració, pares i mares, escoles i entorn, hem de treballar per inculcar en els nostres fills i filles els valors de tenir cura pel patrimoni i respectar l'espai públic, que és de tota la ciutadania”.