Vés al contingut (premeu Retorn)

Santa Perpètua commemora el Dia de les Persones amb Discapacitat el 3 de desembre

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 11:47

La Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones, juntament amb l’Associació de Disminuïts de Santa Perpètua, l’entitat Espiral i l’associació Emoticat, organitza el proper 3 de desembre una tarda d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’acte tindrà lloc a partir de les sis de la tarda al Centre Cívic El Vapor. 

El programa d’activitats inclourà la presentació de la campanya de pictogrames als comerços que organitza Espiral amb la col·laboració de Kukuxumuxu, una representació teatral al voltant del circ a càrrec de l’Associació de Disminuïts, un berenar i una dinàmica de creativitat emocional que portarà a terme Emoticat. A més, l’entitat realitzarà diferents activitats participatives amb el públic assistent. Durant tota la celebració, l’Assocació Espiral tindrà un racó amb activitats per a infants i totes aquelles persones que vulguin participar. La festa finalitzarà amb una flashmob.

La regidora de Benestar Social, Ana Bajo, ha explicat que l’objectiu d’aquestes activitats és “sensibilitzar la població cap a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat”. “Les activitats seran molt participatives i estaran obertes a tots els públics, encara que les veritables protagonistes seran les persones amb algun tipus de diversitat funcional”, ha afegit la regidora.