Vés al contingut (premeu Retorn)

Benestar Social lliura joguines a 125 infants de 53 famílies desfavorides del municipi

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 12:26
Com a novetat, els beneficiaris han hagut de presentar una instància específica sol·licitant l’ajut

Un total de 125 infants de 53 famílies perpetuenques han estat els beneficiaris de la campanya municipal Cap infant sense joguina, que ha dut a terme la Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. La regidora d’aquest servei, Ana Bajo, ha fet una valoració positiva d’aquesta campanya i ha donat les gràcies a totes les persones que han col·laborat.

La Regidoria va demanar la solidaritat de la ciutadania a través de donatius de joguines noves, no bèl·liques, ni sexistes que es van recollir a la Xarxa de Centres Cívics Municipal, entre el 14 de novembre i el 16 de desembre. Amb aquestes aportacions ciutadanes, es va cobrir el 40-45% de les necessitats. La regidora ha apuntat que l’Ajuntament ha assumit l’adquisició de la resta de les joguines per tal de donar cobertura a tota la demanda. Ana Bajo ha subtratllat que “l’objectiu d’aquesta campanya ha estat garantir una joguina per a cada infant la nit de Reis” i ha destacat que “tot i no haver assolit el 100% de les necessitats amb donacions s’ha respectat molt el tipus de jocs que es demanava: que fossin de manualitats, educatius i per treballar hàbits i valors”.

Les joguines es van lliurar la setmana passada al nou edifici de Benestar Social a les famílies beneficiàries perquè tots els infants perpetuencs tinguessin el seu regal el 6 de gener.

La regidora Ana Bajo ha explicat que els lots de joguines per als infants es van realitzar tenint en compte l’edat de cadascun. També ha afegit que l’Ajuntament va donar un regal per cada nen o nena i el paper de regal amb la idea que fos més digne per als pares i les mares, de manera que els veiessin, participessin i fessin seva la iniciativa sabent què era per a cadascun dels seus infants.

Una de les novetats de la campanya d’aquest any ha estat que les famílies beneficiàries van haver de demanar-ho expressament a través amb una instància específica. D’aquesta manera, l’Ajuntament entregava joguines a les famílies que realment celebren aquesta festa i que tenien necessitat d’aquest ajut.