Vés al contingut (premeu Retorn)

El programa El Vallès Educa emet aquesta setmana un reportatge sobre la Cavalcada de Reis de Santa Perpètua

per Comunicació darrera modificació 19/01/2016 12:59

La Cavalcada de Reis de Santa Perpètua de Mogoda serà un dels temes que protagonitzaran l'edició d'aquesta setmana del programa El Vallès Educa, que emeten Canal Terrassa i Vallès Oriental Televisió (VOTV). Un equip del programa es va desplaçar la tarda del 5 de gener al nostre municipi per realitzar el reportatge i va fer el seguiment de l'activitat.'“No podíem fer el reportatge de qualsevol Cavalcada i vam anar a Santa Perpètua de Mogoda, ja que el seu Ajuntament impulsa la participació de totes les AMPA de les escoles de primària de la seva població”, han assenyalat des del programa. “Volem saber com s'organitzen i quin paper juguen els infants de la població”, han afegit.

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha patrocinat el programa d'aquesta setmana per col·laborar en aquest espai de televisió que posa en valor projectes o activitats educatives que desenvolupa la comunitat educativa al Vallès.

El programa s'emetrà durant aquest setmana a Canal Terrassa (dimarts, a les 18.30 h, 21.30 h i 23.30 h; dimecres, a les 16.30 i 23 h; dijous, a les 13.30 h; divendres, a les 15.30 h; dissabte, a les 13.30 h; i diumenge, a les 9.30 i a les 23 h) i a VOTV (dimarts, a les 18.30 h, 22.30 i 00.30 h; dimecres, a les 12.30, 15.30 i 18 h; dijous, a les 16.30 h; divendres, a les 16 h; dissabte, a les 11.30 h; diumenge a les 9.30 h; i el proper dilluns, a les 16 i a les 18 h). També es podrà veure als webs de Canal Terrassa i VOTV.

En l'edició d'aquesta setmana, es mostraran altres dues activitats educatives que s'han dut a terme durant el període de vacances escolars de Nadal. Seran, segons han explicat des d'El Vallès Educa, un reportatge sobre el programa Endrapallibres de la Biblioteca Can Mulà, de Mollet del Vallès; i un segon sobre els tallers complementaris i l'exposició “Aquell jove aventurer belga que va anar al Tibet”, de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

El Vallès Educa ha realitzat altres reportatges al municipi com els dedicats al projecte educatiu i la relació família-escola de l'Escola Els Aigüerols i el projecte Tàndem, de l'Institut Rovira-Forns.