Vés al contingut (premeu Retorn)

Cinc escoles participaran a les visites escolars a Comunicació

per Ana Ruiz darrera modificació 23/10/2017 16:56

Alumnat de les escoles Santiga, Santa Perpètua, Bernat de Mogoda i, per primer cop La Florida i Els Aigüerols, visitaran aquest curs escolar Ràdio Santa Perpètua i la redacció de l’Informatiu en el marc de l’activitat de la Programació estable, Coneix els mitjans de comunicació local. Durant la seva estada aprenen aspectes formals de la publicació de Santa Perpètua com ara la seva periodicitat, el seu tiratge, el seu servei a la ciutadania i, a més, participen amb en l’elaboració d’una portada on ells mateixos en són els autors i protagonistes.

Pel que fa a la Ràdio, l'alumnat té la possibilitat d'entrevistar en directe al conductor del magazine matinal Fem Matí i descobrir algunes de les característiques principals d'aquest mitjà de comunicació. La visita, que dura aproximadament 90 minuts, està molt ben valorada per les escoles de Santa Perpètua i pretén apropar la infància als mitjans de comunicació local i fomentar la seva participació.

L’alumnat que prendrà part a l’activitat cursen algun dels nivells del cicle mitjà i superior. Les primeres visites tindran lloc aquest mes d’octubre i també està previst que es desenvolupin durant els mesos de novembre, gener i febrer. En total participaran onze grups amb uns 271 infants.