Vés al contingut (premeu Retorn)

Serveis Socials treballa amb les entitats per crear un Centre d'Atenció Integral a la Discapacitat

per Ana Ruiz darrera modificació 05/12/2017 12:12

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Ana Bajor, i membres de les entitats Espiral i Junts per la diversitat van visitar les instal·lacions de l’entitat Adimir de Montcada i Reixac i van conèixer el CAID, Centre d’Atenció Integral de la Discapacitat, inaugurat l’any 2009. L’entitat montcadenca desenvolupa diferents plans de suport a la discapacitat en els quals participa l’usuari amb discapacitat i la seva família, sempre que sigui possible dins del seu entorn natural. Els seus més de 300 socis i 22 famílies realitzen diferents teràpies, totes elles enfocades a millorar la vida dels nens amb diferent diversitat funcional, facilitar la plena inclusió en tots els àmbits i millorar el nivell d’autonomia.

La presidenta d’Espiral, Maribel Medina, explica que “a Espiral li agradaria molt poder arribar a crear el seu propi CAID com Adimir, som conscients que hi ha molt treball per davant, però amb el suport de les nostres famílies, el suport i les subvencions dels organismes pertinents i el treball de tots, sens dubte podrem arribar a aconseguir un projecte molt similar”.

La regidora de Benestar Social i Atenció a les persones, Ana Bajo, considera que “les companyes d’ Espiral fan una molt bona tasca, que són molt lluitadores i a Serveis Socials ens agrada recolzar a les nostres entitats”. Bajo afegeix que “vam sortir amb molta informació i amb moltes idees, l’entitat va prendre bona nota del que es feia a la localitat veïna de Montcada i a Serveis Socials continuarem apostant per la inclusió i la normalització de les persones amb Diversitat Funcional i evidentment continuaran tenint el nostre suport”.

Adimir va visitar anteriorment Santa Perpètua per conèixer el projecte de pictogrames als comerços de la ciutat desenvolupat per Espiral i l’Ajuntament.