Servei d'acollida

Des del Servei d’acollida, podreu trobar informació referent  al Servei de Primera Acollida a Catalunya i a la seva oferta formativa.

Quins són els seus continguts?

  • MÒDUL A – 90H llengua catalana / 90H llengua castellana
  • MÒDUL B – 15 H Coneixements laborals
  • MÒDUL C – 15 H Coneixements sobre la societat catalana i el seu marc jurídic

Aquest servei promogut per la Generalitat de Catalunya, pretén fer un acompanyament a persones nouvingudes, estrangeres i retornades a Catalunya. L’objectiu és promoure la seva autonomia personal i garantir la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

A més, un cop finalitzat el servei, la Generalitat expedeix certificació oficial, que pot afavorir la tramitació d’algunes autoritzacions de residència inicials i renovacions.

A l’apartat de documentació, podreu trobar el Tríptic informatiu del Servei del Primera Acollida a Catalunya en diferents idiomes.

També podreu trobar a la vostra disposició, la Guia de recursos per a nous veïns i veïnes de Santa Perpètua de Mogoda. Amb aquesta guia, us volem facilitar un recull d’alguns dels serveis i recursos  principals del municipi a tenir en compte, si sou nova veïna de Santa Perpètua de Mogoda. Trobaràs una breu descripció dels serveis, les seves adreces i contactes.

D'altra banda, oferim una atenció individual i personal amb la tècnica referent, on podràs rebre informació sobre aquells recursos i serveis del municipi que necessitis. També podràs rebre assessorament sobre qüestions de documentació i residència, entre d'altres.

Si portes poc temps residint a Catalunya i al municipi de Santa Perpètua de Mogoda o simplement, vols rebre més informació del servei, contacta amb nosaltres al telèfon 93 574 13 53 o a pai@staperpetua.cat .

Persones destinatàries:

Les persones destinatàries d'aquest servei, són persones que es trobin residint a Santa Perpètua de Mogoda, majors de 16 anys, i que faci poc temps que resideixen al municipi o que malgrat no fa poc temps que van arribar, voldrien conèixer més els recursos i els serveis de la ciutat i d'altres aspectes de la cultura i de la societat catalana.


És un servei obligatori:

No

Com sol·licitar-ho:

Podeu contactar amb el Punt d'Acollida i Informació (PAI), on us donaran cita per una entrevista inicial d'acollida.

Vols assistir a la SESSIÓ DE BENVINGUDA? Tots els dijous a les 12:00h, realitzem sessions grupals a les nostres dependències. Contacta amb nosaltres per fer la teva inscripció!

 


Punt d'Acollida i Informació (PAI)

Av. Mossèn Jacint Verdaguer, 38. Baixos - 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 935 741 353
Adreça electrònica: pai@staperpetua.cat
Horari:  
Atenció de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
*Cal sol·licitar cita prèvia.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 05.12.2023 | 09:38