Activitats, cursos, tallers, art i esport

Dimarts, 2 d'abril de 2024 a les 00:00

Activitats, cursos, tallers, art i esports és un recull de totes les propostes d’activitats recurrents i contínues que l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza per a tota la ciutadania, de qualsevol edat i interès. Aquesta nova proposta té per objectiu centralitzar l’oferta i posar al teu abast totes les opcions disponibles que tens per a desenvolupar les teves capacitats.  Així doncs, en aquesta publicació trobaràs les activitats amb inscripció que pots fer a l’Escola Municipal de les Arts (EMA), la Xarxa de Centres Cívics (XCC), Esports, ComunitàriaMENT, a la Biblioteca, al Punt d’Acollida i Informació (PAI) i a La Promotora durant el curs 2024-2025. Coneix tot el que pots fer a Santa Perpètua de Mogoda!

Descarrega el document PDF amb tota l'oferta

 

Feu clic a continuació per desplegar la informació de cada oferta:

> CENTRES CÍVICS

La Xarxa de centres cívics gestiona els sis centres cívics i l'espai d'entitats Gilberto Garcia. Pretén dotar els barris d'un lloc de trobada i relació social, fomentar la cohesió, enfortir l'entramat social i ser un referent com equip de proximitat al barri on s'ubiquen. Des de la Xarxa et donem a conèixer la nova programació que començarà a l'octubre de 2024 i finalitzarà al juliol de 2025. Activitats consolidades i d'altres noves on aprendre, compartir i créixer per continuar sent equipaments motors de l'acció cultural i social.

Inscripcions del 6 al 17 de maig

 • Mitjançant formulari en línia 
 • Presencialment a tots els centres cívics

Matrícula i reserva de plaça del 17 al 28 de juny

A les activitats per les quals queden places, es permet fer la inscripció durant tot el curs 2024-2025.

Contacte:

centrescivics@staperpetua.cat

> EMA

L'Escola Municipal de les Arts (EMA) defensa que la pràctica artística és un dret, l'exercici del qual orienta les persones cap a un horitzó de felicitat i plena realització individual i col·lectiva. Totes les persones participants esdevenen artistes. L'EMA és una comunitat de pràctica artística, fonamenta la seva raó de ser en aquesta experiència, en el FER Art perquè l'ART ens fa humans. L'oferta de l'EMA per al curs 2024-2025 es recull a continuació.

Inscripcions del 6 al 17 de maig

 • Mitjançant formulari en línia 
 • Presencialment a la Granja Soldevila

Matrícula i reserva de plaça del 17 al 28 de juny

A les activitats per les quals queden places, es permet fer la inscripció durant tot el curs 2024-2025.

Contacte:

> ESPORTS

Des de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda t'oferim dues vies per fer esport. D'una banda, l'oferta per al curs 2024-2025 d'activitats físicoesportives i aquàtiques. De l'altra, els abonaments, que inclouen quatre modalitats: bàsic pavelló, bàsic piscina, complet i tennis i frontó. Sigui quina sigui la teva opció, volem promoure la pràctica esportiva com a forma de salut i és per això, que la nostra oferta és variada i s'adapta a les demandes de la ciutadania.

Inscripcions obertes tot l'any

 • Mitjançant formulari en línia
 • Presencialment al Pavelló d'Esports (Av. Girona 7) de dilluns a divendres de 9 a 18 hores

Contacte:

> SALUT+COMUNITÀRIAMENT

Per millorar el benestar emocional i la salut mental s'ha demostrat que una de les actuacions més important i eficaç ha de ser reforçar les activitats comunitàries que tenen un impacte directe en el nostre benestar emocional. El suport comunitari i la xarxa social donen un suport imprescindible a l'hora de superar malalties o trastorns lleus que afecten la nostra salut mental. Per tal de millorar el benestar emocional de la ciutadania de Santa Perpètua t'oferim el programa ComunitàriaMENT amb espais de trobada i treball grupal.

Inscripcions durant tot l'any

Contacte

> PAI

El Punt d'Acollida i Informació (PAI) és un servei municipal que ofereix informació i assessorament sobre l'obtenció de permisos de residència i treball inicials, renovacions i tramitació d'informes d'estrangeria municipals, com ara l'informe d'arrelament social a Catalunya, entre d'altres. També ofereix atenció i acollida al nou veïnatge del municipi i informació sobre els recursos i serveis de la ciutat. Les formacions que t'oferim el proper curs es recullen a continuació.

Inscripcions obertes durant tot l'any al Punt d'Acollida i Informació (PAI)

> JOVES

L'Ajuntament ofereix per a joves l'Espai de deures i treball en grup i l'Espai Jove La Promo.

Inici d'inscripcions al setembre

Contacte

> BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ

La Biblioteca ofereix dues activitats de llarga durada i amb inscripció:

 • Clubs de lectura
  • Els clubs de lectura són trobades de caràcter mensual per comentar un llibre. Per participar-hi no és necessari ser un especialista. Només cal tenir ganes de conversar al voltant d'un títol proposat pel conductor de l'activitat i passar una bona estona fent tertúlia.
  • Per participar cal tenir el carnet de la biblioteca.
  • Inscripcions al novembre-desembre al taulell de la Biblioteca (si queden places, la inscripció es pot realitzar durant tot l'any)
  • Els clubs tenen un aforament limitat, però la Biblioteca ofereix cinc places extres a cada sessió per qui vulgui venir a provar.
  • Gratuït
 • La Biblioaventura
  • Activitat de foment de la lectura per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Els infants hauran d'aconseguir llegir fins a deu documents per soperar el repte lector. Els qui ho aconsegueixin rebran una recompensa. Guiats per un membre de l'equip de la biblioteca, haurà de fer petits exercicis, proves lúdiques i activitats per demostrar que ha llegit i ha entès el llibre escollit.
  • Inscripcions a l'octubre al taulell de la Biblioteca
  • Gratuït
Darrera actualització: 06.05.2024 | 10:41