Inversions - Rehabilitació de la Rectoria de Santiga

L’església de Santa Maria l’Antiga i tot el conjunt de Santiga és un dels monuments i espais més emblemàtics de Santa Perpètua. 

L'església de Santa Maria l'Antiga i tot el conjunt de Santiga és un dels monuments i espais més emblemàtics de Santa Perpètua. Fa deu anys es va dur a terme la primera fase de rehabilitació per gaudir de l'església en bon estat per a usos socials, religiosos i culturals. En aquest moment s'està executant la segona fase de rehabilitació i recuperació del patrimoni arquitectònic i arqueològic del conjunt. Els treballs consisteixen en la rehabilitació dels cossos de Tramuntana, Llevant i Migjorn, on s'hi intervindrà en les cobertes, interiors, façanes i paviments.

El projecte suposa una inversió de 568.321,07 euros, dels quals 154.107 euros provenen d'una subvenció de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) de la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. La resta se sufragarà amb l'aportació de l'Ajuntament de Santa Perpètua i la col·laboració d'empresariat, comerç i ciutadania a través d'una campanya de patrocini endegada per Amics de Santiga en col·laboració amb el Consistori.

Plaça Santiga - 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona (Catalunya)
Lloc web: www.staperpetua.cat/serveis-i-tramits/inversions/inversions-rehabilitacio-de-la-rectoria-de-santiga.html
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.02.2023 | 14:45