Setmana Europea de la Mobilitat

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 00:00

Del 16 al 22 de setembre (2023)

Santa Perpètua s'ha adherit un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra del 16 al 22 de setembre. Sota el lema Estalvia Energia!, la Setmana de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

La programació inclou:

BUS URBÀ GRATUÏT del 16 al 22 de setembre

MOU-TE EN BICICLETA PER LA CIUTAT 17 de setembre a la Rambla d’11 a 13.30 h, per a infants de 5 a 10 anys. S'oferiran eines per ensenyar a moure’s amb bicicleta per diversos escenaris de la ciutat mitjançant la realització d’exercicis per guanyar habilitat i coneixements.

DIA SENSE COTXES  22 de setembre. En el marc del Dia Sense Cotxes, es tancarà el trànsit a la Rambla durant tota la jornada i es podrà gaudir de diferents activitats adreçades als escolars com Puja al bus!, Fes salut, mou-te de manera sostenible i segura; al carrer tots i pintem.

ACTIVITATS PER ALS CENTRES EDUCATIUS

  • Puja al bus! (activitat per a alumnat de 5è de Primària per donar a conèixer el bus urbà i el transport públic
  • Fes salut, mou-te de manera sostenible i segura, per a alumnat de 3r de Primària al Parc infantil de trànsit
  • Al Carrer tots hi pintem, per a alumnat de 4t de Primària (davant de cada escola)
Darrera actualització: 22.01.2024 | 09:07