Recollida de residus - TelefoNeT

Ja fa anys que el servei del TelèfoNeT és actiu a Santa Perpètua. Es tracta d’oferir a la ciutadania una opció pràctica per a què pugui desfer-se d'objectes grans o de restes de jardineria sense haver d’anar a la Deixalleria Municipal. El TelèfoNeT realitza els serveis de recollida d’andròmines els dilluns, dimecres i divendres mentre que la recollida de l’esporga es fa els dimarts

Com es demana el servei?

La recollida d’andròmines i restes de jardineria es un servei que cal demanar prèviament a través del TelèfoNeT (93 544 91 91), de dilluns a divendres de 8 a 14 hores. Cal concretar dia i hora de la recollida i informar dels objectes i emplaçament on es dipositaran les andròmines i/o la poda.

Quins objectes estan permesos i quins no ho estan? 

Es recull:

  • Fustes, mobles, persianes, somiers, sofàs, matalassos, cadires, catifes, ferralla, joguines trencades...

No es recull:

  • Electrodomèstics, runes, pneumàtics, fibrociment o qualsevol residu especial perillós, sanitaris o objectes similars resultat d'obres a l’habitatge. Les neveres, frigorífics o aparells d’aire condicionat amb components de CFC s’han de dur a la Deixalleria Municipal.

S'entenen per residus de jardineria: les branques, fulles i restes llenyoses de petites dimensions i/o produïdes en petites quantitats. Per residus de poda de grans dimensions ha de ser el propi usuari qui ho porti directament a la Deixalleria Municipal. 

On deixar els residus? 

  • Cal dipositar-los al portal de l’habitatge i si això no és possible o impossibilita el pas dels vianants s’ha de deixar al costat dels contenidors més propers.
  • Cal treure'ls la nit abans del dia de la recollida concertada perquè el servei és de 7 a 13 h del matí.
  • Les quantitats a recollir per cada servei no són il·limitades. Per tal de no col·lapsar el servei cal especificar les quantitats que cal recollir a l’hora de concertar el servei.

Persones destinatàries:

Persones residents a la vila.


Cost per l'usuari:

Sense cost.


És un servei obligatori:

No
Darrera actualització: 09.04.2024 | 09:19