Dia Internacional de les Persones Migrades

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 11:00

El diumenge 18 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones Migrades. Aquesta diada va ser proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 4 de desembre de l’any 2000, davant “l’interès de la comunitat internacional en protegir efectivament i plena els drets humans de totes les persones migrants, i destacant la necessitat de seguir tractant d’assegurar el respecte dels drets humans i les llibertats fonamentals de totes les persones migrants”.

(2022) L'Ajuntament de Santa Perpètua ha dissenyat una programació específica amb motiu del Dia Internacional de les Persones Migrades.

16 de desembre

Projecció de la pel·lícula Mediterráneo, de Marcel Barrena, sobre la fundació d'Open Arms. L'acte serà a l'Aula Vapor i començarà a les 17.30 hores amb la presentació a càrrec de l'ONG catalana.

17 de desembre

En el marc de la Fira Nadal a la plaça de la Vila hi haurà Jocs del món gegants entre les 16 i les 19 hores.

El mateix dia a les 18 hores el Centre Cívic la Rambla acollirà el col·loqui Migracions i desenvolupament. Es tracta d'una activitat organitzada per l'ONGD local SPSolidària en el marc de l'exposició 25 anys de Cooperació Internacional. Intervindran Rafael Crespo Ubero (Historiador i Antropòleg. Membre del Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEAI). Secretari Taula Catalana de Codesenvolupament); Abdou Mawa Ndiaye Ndaw (Llicenciat Ciències del Treball. Secretari General Coordinadora de les Associacions Senegaleses de Catalunya. President de la Taula Catalana de Codesenvolupament) i Fatima Drammeh Dukuré (Infermera, especialista en salut mental i atenció a les dones. Vocal de la Junta de SPSolidària).

Darrera actualització: 30.10.2023 | 08:57