Dia Internacional de les Persones Migrades

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 11:00

El 18 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones Migrades i l''Ajuntament de Santa Perpètua inicia una crida per cercar testimonis de persones amb experiències migratòries. Les interessades a formar part d'aquesta campanya, que es compon entre d'altres, d'una exposició testimonial, poden emplenar el formulari disponible en aquest web.

Les regidories de Ciutat Diversa, Joventut i Comunicació estan treballant conjuntament en aquest projecte que té per objectiu visibilitzar les persones que han viscut processos migratoris i que actualment son veïns i veïnes del municipi. Està previst que finalitzi al desembre de 2024 amb la presentació a la ciutadania de l’exposició gràfica. Durant el 2024 es duran a terme diferents activitats com grups de discussió, tallers amb joves o activitats culturals que s'aniran anunciant properament.

Aquesta diada va ser proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 4 de desembre de l’any 2000, davant “l’interès de la comunitat internacional en protegir efectivament i plena els drets humans de totes les persones migrants, i destacant la necessitat de seguir tractant d’assegurar el respecte dels drets humans i les llibertats fonamentals de totes les persones migrants”.

Darrera actualització: 18.12.2023 | 12:52