Can Filuà creix amb tu

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

El procés d'urbanització del barri de Can Filuà continua avançant i requereix de modificacions urbanístiques a causa de noves normatives, que definiran les següents fases, entre elles la construcció d'un nou gran parc urbà.

L’Ajuntament de Santa Perpètua inicia el 30 de maig un procés participatiu per tal que la ciutadania pugui donar la seva opinió sobre la urbanització del barri que inclogui la visió ciutadana i la perspectiva de gènere. La campanya es presenta sota l’eslògan Can Filuà creix amb tu! i consta d’una enquesta al portal de participació i una marxa exploratòria pel barri.

Enquesta al portal de participació ciutadana

Del 30 de maig al 17 de juny 

Aportarà tota la informació del procés de modificació del planejament i consultarà a la ciutadania sobre aspectes com les etapes d’urbanització del barri, les possibilitats per combatre la contaminació acústica de l’AP7 i la visió ciutadana sobre els equipaments i els espais amb una perspectiva de gènere i un urbanisme feminista.

Marxa exploratòria amb perspectiva de gènere

Sessió preparatòria / 30 maig 19 h / Centre Cívic Can Taió

Marxa  / 2 juny 19 h / Barri Can Filuà 

Aquesta activitat proposa implicar a les dones en la definició dels aspectes que condicionen la seguretat des d’una perspectiva comunitària i feminista. Les Marxes Exploratòries són una eina per a descriure, analitzar i fer recomanacions des de l’experiència individual i col·lectiva en els espais compartits.

INSCRIPCIONS OBERTES Per participar a la marxa cal inscriure's (només dones) trucant al 93 574 37 21  o escrivint un correu a participacio@staperpetua.cat

 

Darrera actualització: 12.09.2022 | 09:46