Assessories per a la rehabilitació energètica a l'habitatge

Dilluns, 19 de juny de 2023 a les 00:00

El programa Impuls per a la rehabilitació energètica a l’habitatge ofereix assessorament a les comunitats de propietaris del municipi per poder accedir a les ajudes dels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica dels edificis d’habitatges.

El programa ofereix informació i, per a les comunitats de propietaris, assessorament personalitzat, acompanyament en els tràmits, mediació en la presa de decisions de la comunitat de propietaris i altres accions com la recerca de personal tècnic. Per fer-ho, es compta  amb un equip de persones mediadores del Consell Comarcal del Vallès Occidental que poden fer visites a les comunitats de propietaris per tal de traslladar tota la informació.

Gràcies als fons europeus Next Generation, ara és un bon moment per rehabilitar energèticament els edificis d’habitatges i aconseguir unes llars més sostenibles i més eficients energèticament, millorant els tancaments de l’edifici, els sistemes d’aïllament o fins i tot amb la instal·lació de sistemes amb fonts d’energies renovables. A més, la subvenció, també pot incloure altres actuacions complementàries d’accessibilitat, conservació, seguretat d’utilització i també quanties d’ajuts addicionals per a la retirada d’amiant. Les subvencions poden sufragar entre el 40 i el 80% de la rehabilitació.

Les comunitats interessades poden contactar amb la Regidoria d’Habitatge, al telèfon 93 574 32 34 (ext. 2620), i a través del correu electrònic ccvoc.rehabilitació@ccvoc.cat

Aquest programa forma part d’un acord de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU

 


 

Darrera actualització: 13.07.2023 | 11:05