Una passejada clourà el 4 de juny el Mes de la salut de les dones

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 10:00

Amb motiu de la programació del Mes de la salut de les dones l'Ajuntament de Santa Perpètua ha programat una passejada commemorativa de la salut en les dones.

Les persones que vulguin fer aquesta activitat només cal que estiguin el dissabte 4 de juny al Pavelló Municipal d’Esports una mica abans de les 10 h que serà quan començarà la passejada, que està dissenyada i dinamitzada per la Regidoria d’Esports. El recorregut té una distància de cinc quilòmetres i finalitzarà també al Pavelló. Durant el trajecte es passarà per espais com el Castell de Can Taió, el parc d’Europa, l’avinguda de l’Estela Ibèrica, el passeig de la Florida i el parc Central.

La regidora d’Igualtat i Drets Civils i de Salut Pública, Sandra Gómez, ha explicat que aquesta passejada del Mes de la Salut de les Dones s’està consolidant i aquest cop formarà part també de les activitats de la Festa de l’Esport. El programa d’activitats, que incloïa també sessions de Mamalleta’m i Afifac ja realitzades, ha constat també d’un teatre fòrum amb l’Entitat Impactat que sota el títol Iaies al segle XXI va posar sobre la taula un debat sobre la societat actual i com les iaies han de posar límits alhora de tenir cura dels nets per tal de tenir espais per a elles i no haver de renunciar a aspectes importants de la seva vida. I també una Hora del Cafè sobre Biaix de gènere a la salut. A la Xarxa de Centres Cívics també s’han obert algunes activitats.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 10:04